Wishlist

Dieren fotoshoot

Welkom bij mijn huisdieren fotoshoot service! Ik ben gepassioneerd over het vastleggen van de unieke schoonheid en persoonlijkheid van huisdieren, en ik ben verheugd om jou en je geliefde huisdier te helpen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Voor slechts 50 euro bied ik een uitgebreide fotoshoot van maximaal 2 uur op een locatie naar jouw keuze. Of het nu in je achtertuin, favoriete park of zelfs gewoon thuis is, ik kom naar jou toe en leg de beste momenten van jouw huisdier vast.

Wat kun je verwachten voor 50 euro? Allereerst een leuke en ontspannen ervaring voor jou en je huisdier. Tijdens de fotoshoot neem ik de tijd om het unieke karakter van je huisdier vast te leggen, of het nu speels, ondeugend of gewoon enorm schattig is!

Na de fotoshoot selecteer ik de beste foto's en ga ik aan de slag met het bewerken ervan. Je ontvangt uiteindelijk 5 prachtig bewerkte foto's die perfect zijn om in te lijsten, te delen op sociale media of te gebruiken voor welk doel je ook maar wilt.

Dus, als je op zoek bent naar een professionele en betaalbare manier om de schoonheid en persoonlijkheid van je huisdier vast te leggen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem gerust contact met me op om een fotoshoot te plannen of als je nog vragen hebt. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en magische momenten te creëren met jou en je huisdier!

Inklapbare content

Wat krijg je?

  • Fotoshoot op locatie
  • 2 uur durende fotoshoot
  • 5 bewerkte foto's

Wat heb je nodig?

  • Een locatie voor de fotoshoot
  • Een huisdier
  • 2 uur de tijd

Wil je een fotoshoot met meerdere dieren? Dat kan! Tijdens de 2 uur durende fotoshoot mag u alle dieren meenemen die u maar wilt. U krijgt alsnog maar 5 bewerkte foto's, als u er meer wilt betaald u extra 50 euro en krijgt u 2 uur langer de tijd en 5 extra foto's

Vraag uw fotoshoot aan!